Vind adgang til EUR 50000 turneringen hos Mermaid Poker

Mermaid Poker giver dig chancen for at deltage gratis i den store €50.000 garanteret Head Hunter turnering. Spil 1.000 rakede hænder og vind adgang til en €8.500 freeroll, med sæder til top 100.

Vind gratis adgang

Kunne du tænke dig at spille den store Head Hunter turnering hos Mermaid Poker med hele €50.000 garanteret i præmiepuljen, foruden de mange penge du kan vinde på bountys. Så kan du vinde din adgang helt gratis blot ved at kvalificere dig til den store Mermaid Poker freeroll, hvor der er hele 100 sæder af en værdi af €85 pr. styk. Vinder du et af disse sæder går du altså direkte til den store Head Hunter turnering helt uden at det koster dig en krone. For at vinde adgang til deres freeroll skal du blot spille minimum 1000 rakede hænder i løbet af marts måned, hvilket bestemt er overkommeligt for langt de fleste pokerspillere. Der er ingen krav om limit eller spil, blot du har bidraget til raken og har fået tildelt kort. Du kan derfor spille 1000 rakede hænder på det laveste limit i din favorit poker variant, og dermed kvalificere dig til Mermaid Poker freeroll til en værdi af €8.500.

Du skal være klar til at spille deres freeroll d. 29. marts kl. 19.00 og slutter du i top 100 går du altså videre til den store Head Hunter turnering der bliver spillet d. 3. April kl. 19.00 dansk tid hos Mermaid Poker.

Husk at i og med at det er en Head Hunter turnering, bliver du belønnet hver eneste gang det lykkes dig at slå en af de andre spillere ud af turneringen. Du får faktisk hele €30 for hver spiller du sætter på railen, hvilket godt kan gå hen og blive en ret god forretning. Dog skal det siges at det til hver en tid, bedre kan svare sig at gå efter sejren frem for at gå efter at få mange bountys. Det er dog ikke alle der er af den opfattelse og du kan derfor forvente masser af action fra folk der lader sig nøjes med at gå efter din bounty, frem for at gå efter den store præmie for 1. pladsen.

Dansk ejet pokerside

Mermaid Poker er dansk ejet og derfor har de hele tiden været populære hos de danske pokerspillere, hvilket også tydelig mærkes på de mange målrettede kampagner de kører mod særligt det danske marked. Du kan åbne en Mermaid Poker konto uden omkostninger her, og samtidig få en enorm Mermaid Poker bonus på 200 % op til €1.000 i forbindelse med din første indbetaling. For at det ikke skal være løgn, så får du faktisk også en lukrativ Mermaid Poker rakeback aftale på 30 % ganske automatisk.

Få Mermaid Poker rakeback her!