Vind mere i oktober hos Paradise Poker

Paradise Poker er klar med et overdådig tilbud, der kan betegnes som lidt af et solstik i dette varme efterår. I oktober måned giver Paradise Poker nemlig hele €25.000 ud til de spillere som får optjent flest FPP Point i løbet af en periode på 14 dage, og hvis du skulle blive den dygtige vinder de med en kontant gevinst på €6.000. Der er derfor mulighed for at tjene ekstra mange penge som kunde hos Paradise Poker i oktober måned, så hvis du vil være med skal du bare oprette en konto med det samme.

Store præmier

Med €25.000 i samlede præmier er værdien ikke til at tage fejl af i denne kampagne. Hele 100 spillere vil modtage en kontant belønning for deres bestræbelser ved bordene i perioden 10-23. oktober, dog tæller den 16. oktober ikke med da denne er en hviledag for spillerne. Den mindste præmie i dette rake race er på €25, og det er jo også en ganske fin gevinst, når man samtidig kan tage del i de generøse velkomsttilbud som altid gør sig gældende hos Paradise Poker.

Kombiner med bonus og rakeback

Blot fordi der deles så mange penge ud i oktober måned hos Paradise Poker, skal du selvfølgelig stadig have mulighed for at få alle de traditionelle velkomsttilbud med oven i hatten. Derfor får du både en 200 % bonus på op til €1000, såvel som 30 % i rakeback hver måned, såfremt du raker for minimum €100. Når man kombinerer disse tilbud med et rake race der har €25000 i puljen, er det helt tydeligt at Paradise Poker er dit bedste valg, hvis du både vil have gode tilbud og erklæret skattefrihed for dine gevinster.

Spil med i oktober hos Paradise Poker og se om du kan vinde den store førstepræmie på hele €6000!

Opret din konto hos Paradise Poker her.