Vind turneringsbilletter hos Betsafe Poker

Det er ikke alle pokerspillere der er bekendte med ordet turneringsbilletter, men det er noget som er blevet mere og mere populært inden for online poker. I stedet for at du får krediteret din konto med et beløb på hvad turneringen koster, vil du i stedet blive tildelt en billet så du kan købe dig ind i den turnering du har vundet plads i lige præcis når det passer dig.

Denne gode funktionalitet er den primære grund til at så mange har fundet kærlighed for turneringsbilletter, og i august måned giver Betsafe Poker intet mindre end 165 biletter væk deres mange spændende turneringer.

2500 dollars i værdi

Den samlede værdi for de mange billetter løber op i $2.500 og det er noget du kan få del i meget nemt. Hver dag vil der nemlig blive spillet en Turbo Freeroll hvor du kan rykke videre i skemaet og spille med i den indledende runde hvor de bedste spillere vil få plads i den store turnering hvor billetterne gives væk. Det er selvfølgelig kun for de spillere hos Betsafe Poker som har kvalificeret sig, så det er uden tvivl en ide at prøv kræfter med en af de gratis turneringer så du også kan blive ejeren af en turneringsbillet til fri benyttelse.

Vinderen får billet til værdi af $108

Vinderen af finalen med de mange billetter vil få en flot $108 ticket som man frit kan bruge, og når man tænker på at man kan komme gratis med, må det siges at være en rigtig flot præmie. De øvrige spillere på finalebordet får en $54 billet mens de resterende spillere ned til nummer 165 vil få en $5.50 billet.

Nemmere har det aldrig været at få fat i en turneringsbillet, så besøg Betsafe Poker og vær med når det hele løber af stablen den 31. august hvor finalen spilles.