VIP bonus niveauer og fordele hos William Hill Poker

Det er ikke altid lige så nemt at overskue hvad man får ud af diverse VIP eller loyalitetsprogrammer rundt omkring hos diverse udbydere af online poker, men hos William Hill Poker har de valgt at gøre det nemt og enkelt at forstå hvad man har i vente hvis man er en loyal spiller.

Her er det nemlig antallet af dine optjente William Hill Point der bestemmer hvor store fordele du får, og en af disse er at du kan komme med til VIP freerolls med op til $10.000 i præmiepuljen.

Stor værdi for alle

VIP programmet hos William Hill Poker hører til blandt den absolutte elite inden for poker, og det skyldes at der både gives ekstra point, månedlige kontante bonusser og en masse andre ting. Man kan desuden spare ens point op og så veksle disse til ekstra præmier, hvilket gør det ekstra attraktivt at få spillet en masse poker hver eneste måned.

Vil du derfor gerne have rabat på dit spil og have et hav af muligheder for at vind ekstra kontante præmier i deres enorme VIP freerolls bør du overveje at få oprettet en konto hos denne udbyder.

Gigantisk sign-up bonus

Det er dog ikke kun på grund af det gennemtænkte VIP program at du skal blive kunde hos William Hill Poker. Her kan du nemlig også få en gigantisk sign-up bonus der lyder på det dobbelte af dit første indskud. Den maksimale bonus man kan få er på £1250, og i dansk valuta svarer det til omtrent 10.000 kroner, og alle disse penge kan du altså spille fri bare ved at optjene point ved at deltage i alle former for ægte poker.

Find ud af mere om de forskellige VIP niveauer og find selv ud af hvor meget du kan indkassere ved at være kunde hos William Hill.

Lav din William Hill Poker konto her!