Vladimir Kim Andersen Danmarks bedste dartspiller

Danmarks absolut bedste dart spiller, Vladimir Kim Andersen indtager en for øjeblikket 17. plads på Ladbrokes Order of Merit listen. Såfremt Vladimir formår at klatre bare en plads op på listen vil dart spilleren som repræsenterer Royal få TV-tid senere på året og med lidt held vil vi se Vladimir spille mod Phil The Power Taylor.

Netop kommet hjem fra Las Vegas

Vladimir er lige hjemkommet fra Las Vegas hvor han spillede en omgang elektronisk dart i den største spille-by i verden. Senere på året skal Vladimir forsvare sin seedning som nummer 1 til danmarksmesterskabet i Dart hvor han i den indledende pulje 5 skal møde Rene K Madsen, Michael Bust, Rene Machholdt og Rober Seir Nielsen.

Dart er endnu ikke blevet det helt store tilløbsstykke i Danmark men med indførelsen af elektronisk dart er det forventeligt at sporten vil tage et gevaldigt hop op ad popularitetsranglisten over sportsgrene inden længe. Elektronisk dart har gennem meget lang tid været et enorm hit i Japan og dart maskiner er opstillet overalt i det asiatiske land.

Nu kan man også købe Dart ting

Danmarks største poker leverandør af pokerborde, PokerShop.dk ser ud til også at have fanget denne tendens og har åbnet DartShop.dk hvor alt i dart tilbehør kan købes online.

Dart kan spilles i en af de mange klubber rundt om i Danmark men elektronisk dart vil formentligt finde vej til mere offentligt besøgte steder rundt omkring i hele landet indenfor en kort tidsperiode.